AJANKOHTAISTA

Lasialan artesaani Teemu Kylvö on NuGO Shopin Vieraileva taiteilija syys-lokakuussa 2019. Esittelyssä Teemulta on eri kokoisia Jellyfish-paperipainoja. Tutustu taiteilijaan: www.kylvodesign.com ja Instagram.

Lasinpuhaltaja Jussi Sistonen-Lönnroth on NuGO Shopin Vieraileva taiteilija elo-lokakuun 2019 ajan. Hiljattain helsinkiläistynyt tekijä on aiemmin työskennellyt Yhdysvalloissa, jossa hän on myös oppinut lasinpuhalluksen taidon. Hänen yrityksensä Kuura Glass valmistaa pääasiassa käyttölasia kuten karahveja, kulhoja ja juomalaseja.

Tutustu taiteilijaan: www.kuuraglass.com ja Instagram.

 

Lasitaiteilija-muotoilija Ella Varvio on NuGO Shopin Vieraileva taiteilija kesä-elokuussa 2019. Esittelyssä Varvion uniikkiesineitä sekä piensarjatuotteita. Varvio käyttää esineissään usein graal-tekniikkaa, joka mahdollistaa piirrettyjen kuvioiden siirtämisen lasikerrosten väliin. Tutustu taiteilijaan: www.ellavarvio.com ja Instagram.

Keraamikko Petra Jäppinen on NuGO Shopin Vieraileva taiteilija touko-heinäkuussa 2019.

Nokuro design on vuonna 2017 perustettu pieni yhden hengen yritys, jossa Jäppisen Petra häärää - suunnittelee, ideoi ja toteuttaa lähes kaiken. Päämateriaalina on savi.Piensarjoina valmistuu niin koriste- kuin käyttöesineitäkin, mutta mukaan mahtuu myös uniikkeja veistoksia. Kaikki tuotteet tehdään käsin Suomessa, Nuutajärvellä sijaitsevalla työhuoneella.

Tutustu lisää taiteilijaan: www.nuutajarvi.fi/pajat/405/nokuro-design

 

Taiteilija Taru Syrjänen on NuGO Shopin Vieraileva Taiteilija huhti-toukokuussa 2019.

Tampereella työskentelevä Syrjänen tekee uniikkeja lasiteoksia ja hän on myös kuvataiteilija. Uransa aikana hän on ollut myös tuotesuunnittelijana Nuutajärven lasitehtaalla.

Tervetuloa tutustumaan Syrjäsen lasiteoksiin NuGO Shopiin, Nuutajärven Lasikylään!

Tutustu taiteilijaan: www.databooks.com/tarusyrjanen

NuGO Shopin vierailevana taiteilijana maalis-huhtikuun 2019 ajan on muotoilija Katariina Sarimo. Sarimon moderneja, ajattomia ja käytännöllisiä lasituotteita voi käyttää monipuolisesti astioina ja sisustuksessa. Sarimo on perustanut yrityksensä Sarimo Design Oy:n vuonna 2007. Yksilölliset ja laadukkaat tuotteet valmistuvat käsityönä lasinsulatustekniikoilla pienessä studiossa, Helsingissä. NuGO Shopin valikoimassa on saatavilla rajoitetun ajan Sarimon värikkäitä, erikokoisia lasivateja.

Tutustu tekijään: www.sarimodesign.fi ja Instagram.

 

 

Tiedotamme osuuskunnan ajankohtaisista asioista ja Nuutajärven Lasikylän tapahtumista sähköisellä asiakaskirjeellä. Jos haluat saada asiakaskirjeemme sähköpostiisi ole ystävällinen ja lähetä yhteystietosi meille osoitteeseen lasigalleria(at)gmail.com.

 

Lue lisää tietosuojastamme.

Asiakaskirjeet luettavissa:

 

 

 

 

 

Nuutajärven Galleria Osuuskunta

 

Maaliskuu 2020

Go to link