NÄYTTELYT

Nuutajärven Galleria Osuuskunta on järjestänyt Nuutajärven Lasikylän kesänäyttelyitä vuodesta 2007 lähtien. 

 

Osuuskunta on mukana järjestämässä Lasivitriini-tapahtumaa vuosittain Nuutajärven Lasikylässä. Uuden ja vanhan lasin osto- ja myyntitapahtumaa on järjestetty vuodesta 2010 lähtien. Lue lisää tapahtumasta: www.lasivitriini.fi.

 

Osuuskunta osallistuu myös muihin näyttelyihin ja myyntitapahtumiin mahdollisuuksien mukaan.

 

Juuri Root - Garden of Glass -lasitaidenäyttely
Juuri Root - Garden of Glass -lasitaidenäyttely
Lasitaidenäyttely kesällä 2019
Lasitaidenäyttely kesällä 2019

Why Not - Finnish American Art Glass -lasitaidenäyttely. Avoinna 31.5.-1.9.2019. Mukana osuuskunnan lasitaiteilijat sekä kutsuttuja suomalaisia lasitaiteilijoita ja lasintekijöitä, jotka kaikki tekivät yhteistyötä amerikkaisen lasitaiteilija Jonathan Cappsin kanssa.

Lasinäyttely Red Brick Galleryssä
Lasinäyttely Red Brick Galleryssä

Muistijälki – Tarinoita Nuutajärveltä -lasinäyttely 12.5.–2.9.2018. Näyttelyyn osallistuivat riihimäkeläisen Osuuskunta Lasismin ja nuutajärveläisen NuGOn taiteilijat.

Osuuskunnan 10v. juhlanäyttely
Osuuskunnan 10v. juhlanäyttely

Nuutajärven Lasikylän kesänäyttely Sydämen puolella - Korut ja kunniamerkit 21.5.-26.8.2017. Mukana osuuskunnan lasitaiteilijoita sekä kutsuttuja suomalaisia taiteilijoita. Jokaiselta esillä oma näkemyksensä koruista ja kunniamerkeistä.

Nuutajärven Lasikylän kesänäyttely 2016 28.5.-14.8.2016 Näyttelyyn osallistujina suomalaisia taiteilijoita, joiden materiaalina lasi. Teokset olivat esillä laatikoissa, joihin näki kurkistusaukoista.

Nuutajärven Lasikylän kesänäyttely 2015 Muotojen maastossa - muotoilua ja taidetta Pirkanmaalta. Näyttelyssä oli esillä sekä kolmiulotteisia teoksia että kuvataidetta.

Nuutajärven Lasikylän kesänäyttely 2014 Hulluus ja hurmio - kolmiulotteisia tarinoita. Näyttelyn järjestäjä oli Hehkuva Nuutajärven lasikylä -hanke. Näyttelyyn kutsuttiin Nuutajärven toimijat ja heidän kutsumansa tekstintekijät.

Kamera ja kvartsihiekka - Caj Bremerin valokuvia ja Nuutajärven Galleria osuuskunnan taiteilijoiden teoksia lasista. Gumbostrand Konst & Form, 2014.

Nuutajärven Lasikylän kesänäyttely 2013 Juhlat - Nuutajärven ja Arabian taiteilijayhteisöt. Näyttelyn järjestäjä oli Hehkuva Nuutajärven lasikylä -hanke. Näyttelyyn kutsuttiin Nuutajärvellä toimivat lasialan ammattilaiset sekä Arabian taideosastoyhdistys ry.

kuva: Jani Kaila
kuva: Jani Kaila

Nuutajärven Lasikylän kesänäyttely 2012 Puhallus ja laukaus - lasia ja valokuvia. Näyttely järjestettiin yhteistyössä valokuvaaja Jani Kailan kanssa. Näyttely oli esillä myös Pariisissa, Suomen instituutissa nimellä Blow/Capture.

Nuutajärven Galleria Osuuskunta