top of page

NUGO SHOP

Sydämellinen kiitos asiakkaat ja yhteistyökumppanit reilusta viidestätoista vuodesta!

Keskeytämme toimintamme toistaiseksi ja suljemme NuGO Shopin. Osuuskunnan jäsenet jatkavat työtään edelleen lasin parissa, joten mielenkiintoisia näyttelyitä ja tuotteita on jatkossakin luvassa!

Nuutajärven Galleria Osuuskunta perustettiin vuonna 2007 vahvistamaan korkeatasoista, suomalaista ja ennen kaikkea nuutajärveläistä taidekäsityötä. Osuuskunnan jäseninä ovat olleet vuosien aikana: Sara Hulkkonen, Alma Jantunen, Marika Kinnunen, Ilse Lindqvist, Anu Penttinen, Johannes Rantasalo, Gina Salaris, Markku Salo, Jenni Sorsa, Lea Swantz ja Heikki Viinikainen.

Osuuskunnalla on ollut ympäri vuoden avoinna oleva galleriamyymälä NuGO Shop Nuutajärven Lasikylässä, kiitos myymälänhoitajillemme Leena-Kaisalle ja Elinalle! Kiitos myös lukuisille tuuraajille ja kesätyöntekijöille!

Osuuskunta on järjestänyt erilaisia näyttelyitä, myynti- ja esittelytapahtumia Suomessa ja ulkomailla vuosien varrella. Uutta taidelasia on tuotu esille vuosittain Nuutajärven Lasikylässä kesänäyttelyiden muodossa vuosina 2007–2022. Kiitos kaikki näytteilleasettajat, näyttelyvieraat ja eri vuosina näyttelyitä tukeneet tahot!

Jatkossa tuotteita voi ostaa suoraan tekijöiltä, heidän jälleenmyyjiltään ja Nuutajärvi Shopista Nuutajärven Lasikylästä.

Nuutajärven Galleria Osuuskunta

 

bottom of page